Mester Bedriften Bratfos Rørservice AS

Komplett rørservice i Oslo og omegn

Våre rørleggertjenester

Få jobben gjort av noen som vet hva de gjør. Trygt og smart i det lange løp!

Rehabilitering

Skal du pusse opp et våtrom i ditt hjem? Bratfos Rørservice tar oppdrag innen rehabilitering av bad, kjøkken og vaskerom. Vi benytter effektive metoder, praktiske løsninger og moderne utstyr i alle våre oppdrag.

Service

Har en av husets varme og avløpsinstallasjoner sluttet å fungere? Vi utfører service oppdrag på varme- og sanitæranlegg som fyrkjeler, radiatorer, varmeanlegg i sin helhet, og sanitærinstallasjoner som wc, dusjbatterier, kjøkkenbatterier og servantbatterier.

Bytte/montering

Skal du skifte ut ditt gamle toalett, eller sette opp et splitter nytt badekar? Vi tilbyr sikkert og forskriftsmessig bytte og nymontering av sanitærutstyr, samt bytte og installasjon av baderomsmøbler med tilhørende utstyr.

Utbedring/feilsøking

Fungerer ikke vannvarmen i gulvene, eller har fyrkjelen sluttet å virke? Vår rørlegger har god erfaring med utbedring og feilsøking av varmeanlegg. Vi finner feilen, gir deg eventuelt et tilbud, og så utbedrer vi feilen. Dette vil sikre deg som kunde god kontroll over utgiftene.

Utleie av arbeidskraft

Vi leier ut arbeidskraft til andre rørleggerbedrifter. Vår kompetente rørlegger har lang og variert erfaring innen det meste av rørleggerarbeid. Vi leverer arbeid av solid kvalitet og yter alltid høy grad av kundeservice.

Ønsker du å motta et uforpliktende pristilbud?

Kontakt oss gjerne for å avtale befaring og tilbud.

Kontakt oss