Komplette rørleggertjenester

Vi hjelper deg med dine VVS-behov

Be om pristilbud

Profesjonelt utført arbeid

Våre erfarne rørleggere utfører oppdrag innen rehabilitering av våtrom, service av varme- og sanitærinstallasjoner, og utbedring/feilsøking av varmeanlegg. Vi leier også ut kompetent og pålitelig arbeidskraft til andre rørleggerbedrifter i Oslo og Akershus.

Rehabilitering

Mester Bedriften Bratfos Rørservice tar på seg oppdrag innen rehabilitering av bad, kjøkken og vaskerom, og bruker effektive metoder, praktiske løsninger og moderne utstyr for å transformere ditt våtrom til et funksjonelt og stilfullt rom.

Les mer

Service

Vårt erfarne team utfører serviceoppdrag på varme- og sanitæranlegg, inkludert fyrkjeler, radiatorer og sanitærinstallasjoner, for å sikre at dine installasjoner fungerer optimalt og problemfritt.

Les mer

Bytte og montering

Vi tilbyr trygg og forskriftsmessig utskifting og montering av sanitærutstyr samt bytte og installasjon av baderomsmøbler, med fokus på korrekt plassering og feilfri funksjon.

Les mer

Utbedring og feilsøking

Våre erfarne rørleggere har ekspertise i utbedring og feilsøking av varmeanlegg, og jobber for å identifisere og rette opp problemer for å sikre pålitelig og kostnadseffektiv drift.

Les mer

Utleie av arbeidskraft

Vi tilbyr utleie av våre kompetente rørleggere med omfattende erfaring innen rørleggerarbeid, og sikrer arbeid av høy kvalitet og enestående kundeservice til andre rørleggerbedrifter.

Les mer

Varmepumper

Mester Bedriften Bratfos Rørservice tilbyr installasjon og service av varmepumper, en miljøvennlig og kostnadseffektiv løsning for oppvarming av din bolig. Med vår ekspertise sikrer vi optimal plassering og effektiv drift av varmepumpen, slik at du kan nyte et behagelig inneklima hele året.

Vil du vite mer om våre rørleggertjenester?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat!

Kontakt oss