Mester Bedriften Bratfos Rørservice AS

Et moderne rørleggerfirma i Oslo og Akershus

Rørservice som sikrer deg i framtiden

Hvem vi er

Bratfos Rørservice ble etablert som et enkeltmannsforetak i Oslo i mars 2016. Siden den gang har vi hatt en jevn vekst med oppdrag og kundemasse. Vi er opptatt av kvalitet og service i alt vi gjør. Gjennom god kommunikasjon i våre oppdrag vil jeg at produktene vi leverer har lang levetid og kvalitet. Vårt mål er å være en fleksibel leverandør som finner smarte, moderne og prisgunstige løsninger for våre kunder. Vi i Bratfos Rørservice tror på kvalitet til riktig pris.

Mester Bedriften Bratfos Rørservice AS er en videreføring av enkeltmannsforetaket BRATFOS RØRSERVICE og ble stiftet i Mars 2020 som et aksjerselskap. Foretaket har fått nytt organisasjons nr. Med ny organisasjonsform kan bedriften begynne prossesen med kursing og formalisering av godkjenninger som bedriften trenger.

Hva vi gjør

Vår erfarne rørlegger utfører oppdrag innen rehabilitering av våtrom, service av varme- og sanitærinstallasjoner, og utbedring/feilsøking av varmeanlegg. Vi leier også ut kompetent og pålitelig arbeidskraft til andre rørleggerbedrifter i Oslo og Akershus.

Hvor vi er

Mester Bedriften Bratfos Rørservice AS holder til på Trasop i Oslo, men utfører rørleggertjenester over hele Oslo og Akershus.

Samarbeidspartnere

Total entreprenører